Locatie Veerallee

Veerallee

Onze vestiging Veerallee bevindt zich op een goed bereikbare locatie dicht bij het centrum, de IJsselallee en A28.

De ruimte is van binnen en buiten helemaal afgestemd op het opvangen van jonge kinderen. Samen ondernemen we allerlei activiteiten: spelletjes, knutselen, bouwen, koken, dansen of boekjes lezen …

Buiten is veel ruimte om heerlijk te spelen: een speelhuis, glijbaan, zandbak, fietsjes en auto’s. Zo is er altijd genoeg te doen! Het buitenterrein is veilig afgesloten met een hek. De locatie Veerallee grenst direct aan het Prins Clauspark, waar ook een speeltuin en een kinderboerderij is.

Locatie Veerallee biedt ruimte voor de opvang van maximaal 29 kinderen, verdeeld over 2 groepen. Een babygroep van maximaal 13 kinderen van 0 en 1 jaar en een peutergroep van maximaal 16 kinderen van 2 en 3 jaar. De kinderen krijgen elke dag een programma op maat, met een vast ritme en afwisselende activiteiten. Daarnaast gaan we regelmatig op pad met de kinderen: gewoon wandelen, of eropuit met de wandelwagens en onze elektrische bakfiets. Dan hebben we leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de markt in het centrum, het park De Weezenlanden, Doepark Nooterhof, park Eekhout of gezellig met z’n allen naar Het Engelse Werk en de uiterwaarden van de IJssel. En ook gaan we regelmatig – op veilige afstand – treinen kijken bij het NS-station!

In ons pedagogisch beleidsplan leest u meer over hoe wij de kwaliteit van onze kinderopvang vormgeven en waarborgen.

Adres: Koningin Wilhelminastraat 91, 8019 AL Zwolle
Telefoon: 038 – 4220587

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een eerste kennismaking en een rondleiding!