Locatie Centrum-Diezerpoort

Deze locatie is bij de nieuwbouw volledig als kindcentrum ontwikkeld, heeft een mooie besloten binnentuin en ligt bijzonder centraal ten opzichte van de uitvalswegen, de op- en afrit van de A-28 en nabij het centrum. Onze nieuwste locatie is helemaal opgefrist en eigentijds afgewerkt. Er is volledig rekening gehouden met de beleving van de kinderen en er mag volop geleefd en gespeeld worden!

Zo is er een grote afgesloten binnentuin met hierin o.a. een zandbak, een glijbaan en een uitkijktoren. Voor de baby’s is er veilig kunstgras en voor de grotere kinderen is er natuurlijk echt gras aanwezig. Tevens is er een aparte moestuin met diverse groenten/kruiden en bessenstruiken aangelegd zodat kinderen volop kunnen ontdekken!

Op deze locatie kunnen 48 kinderen worden opgevangen onder de liefdevolle zorg van ons professionele team van gedreven leidsters. We doen dit verdeeld over drie groepsruimtes en we hebben een extra vierde slaapkamer gerealiseerd voor nog meer rust.
Via de entree en de grote multi-functionele hal kom je in de uitdagende groepsruimte. De ruimtes hebben een marmoleum vloer met vloerverwarming en grote schuifpuien die mede grenzen aan de binnentuin. De slaapkamers zijn veilig ingericht met nieuw aangeschafte en goedgekeurde bedjes. Aan de groepsruimtes grenzen de toilet-/verschoonruimte speciaal voor de kinderen en ook de open-keukenruimte. We hebben tevens een speciaal hiervoor ingerichte peutergroep met hieraan grenzend een gymzaaltje en ook een creatieve ruimte. Het geheel is met rustgevende kleuren afgewerkt en er zijn diverse themahoeken met hierin uitdagend speelgoed. Ons team van enthousiaste leidsters geeft ieder kind, telkens weer, de beste zorg en een onvergetelijke dag!

Wij hebben op eigen terrein 8 parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Wilt u afspreken voor een vrijblijvende rondleiding; bel met Nynke van Amerom, 06-24716690 | info@kinderopvangnynke.nl.

Adres: Hobbemastraat 53, 8021 EM Zwolle
Telefoon: 038 – 4581922

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een eerste kennismaking en een rondleiding!