Locatie Centrum-Diezerpoort

Onze nieuwste aanwinst!

 

Deze locatie is bij de nieuwbouw volledig als kindcentrum ontwikkeld, heeft een mooie besloten binnentuin en ligt bijzonder centraal ten opzichte van de uitvalswegen, de op- en afrit van de A-28 en nabij het centrum. De afgelopen maanden is alles opgefrist en eigentijds afgewerkt. Er is volledig rekening gehouden met de beleving van de kinderen en er mag volop geleefd en gespeeld worden!

Zo is er een grote afgesloten binnentuin met hierin is een zandbak, een glijbaan en een uitkijktoren aanwezig. Voor de baby’s is er veilig kunstgras en voor de grotere kinderen is er echt gras aanwezig. Tevens is er een aparte moestuin met diverse groenten/kruiden en bessenstruiken aangelegd zodat kinderen volop kunnen ontdekken!

Via de entree en de grote multi-functionele hal kom je in de uitdagende groepsruimte. Deze ruimte heeft een nieuwe marmoleum vloer met vloerverwarming en grote schuifpuien die grenzen aan de binnentuin. De slaapkamer is ingericht met nieuwe en goedgekeurde bedjes. Aan de groepsruimte grenzen de toilet-/verschoonruimte speciaal voor de kinderen en ook de open keuken. Het geheel is eigentijds en met rustgevende kleuren afgewerkt en er zijn diverse themahoeken met hierin uitdagend speelgoed!

Ons team van enthousiaste leidsters geeft ieder kind, telkens weer, de beste zorg en een onvergetelijke dag!

Wij hebben op eigen terrein 8 parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden.

 

Wilt u afspreken voor een vrijblijvende rondleiding; bel met Nynke van Amerom, 06-24716690 | info@kinderopvangnynke.nl.

Adres: Hobbemastraat 53, 8021 EM Zwolle
Telefoon: 038 – 4581922

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een eerste kennismaking en een rondleiding!